Pakopeli vie pankinjohtajan salaisuuden jäljille

Eletään maalaispankin paikalliskonttorin kiireisintä aikaa 80-luvun lopulla. Sadonkorjuuaika on juuri päättynyt ja lähiseudun viljelijät ovat täyttäneet hyvän sadon jälkeen pankin holvin käteisellä. Mutta kas kummaa, käteisvarat ovatkin hävinneet! Jäljet johtavat pankinjohtajan huoneeseen, mutta pankinjohtajaa ei näy missään. Pankinjohtaja on onnistunut ennen katoamistemppuaan kohdistamaan epäilykset teitä pankin työntekijöitä kohtaan.

On vain yksi tapa puhdistaa teidän maineenne: teidän täytyy ratkaista tapaus ja selvittää minne pankinjohtaja on matkalla, ennen hän ehtii jonnekin, minne Suomen lain koura ei ulotu.

Teillä 60 minuuttia aikaa suorittaa annettu tehtävä ja päästä ulos huoneesta, jonne pankinjohtaja on teidät lukinnut ennen pakomatkalle lähtöään. Vapautuminen onnistuu ratkaisemalla yhdessä erilaisia arvoituksia ja oivaltavia pulmia. Fyysistä voimaa tai taitoja ei tehtävien ratkaisussa tarvita.

SAAPUMISAIKA: Saavu varauksessa ilmoitettuun aikaan mennessä. Hyvitykset eivät ole mahdollisia, eikä peliaikaa voi pidentää, jos saavut myöhässä.

OSALLISTUJIEN ENIMMÄISMÄÄRÄ: Viihtyisän ja turvallisen kokemuksen takaamiseksi huoneessa sallittujen henkilöiden määrä on enintään 5 henkilöä. Mikäli ryhmänne on suurempi, voitte ottaa meihin yhteyttä ja pyytää neuvoa.

ALKOHOLI: Paras kokemus syntyy ilman liiallista alkoholin käyttöä. Holvin pakopeliin voit kuitenkin tuoda Holvilta hankkimasi juomat, sillä pakopeli on anniskelualuetta. Varaamme oikeuden poistaa selvästi päihtyneet pelaajat ilman hyvitystä.

PUHELIMEN KÄYTTÖ: Puhelimen käyttö viestintään ja valokuvien tai videoiden ottamiseen huoneissa on kiellettyä.

IKÄVAATIMUKSET: Ryhmässä pitää olla mukana aikuinen valvoja, jos joku osallistujista on alle 16-vuotias.

Pidätämme oikeuden keskeyttää pelin ilman hyvitystä, jos näitä ehtoja rikotaan.

Pakopelin ohjeet