Siemailijoiden kerho: Mikkeller oluet Holvilla

Askaisten Holvi Askaistentie 751, Masku, Suomi

Mikkeller on oluen ystävien keskuudessa jo ilmiö. Mikkeller on valmistanut vajaan 20 toimintavuotensa aikana yli 600 erilaista olutta ja panimo onkin tullut tunnetuksi erityisesti ennakkoluulottomasta halustaan haastaa oluen ystävien makunystyröitä samalla panostaen jatkuvasti tuotteidensa korkeaan laatuun. Nyt nämä tanskalaiset herkut tulevat Holville maisteluun Mikkellerin maanhatuojan juoma-asiantuntijan herkässä opastuksessa. Liput 35€/henkilö. Lunasta omasi Holvilla.

€35

Holvin Oktoberfest

Askaisten Holvi Askaistentie 751, Masku, Suomi

Winter is coming, mutta ensin tulee Oktober und OKTOBERFEST, küllä näin on! Holvin Oktoberfest jyrää jälleen kylille, joten ota nahkahousut naftaliinista ja kiillota tanssikengät, sillä tätä juhlaa ei kannata jättää väliin. Holvin keittiöstä loihditaan pöytään rapsakkaa juhlaherkkua ja hanoihin ladataan aitoa juhlaolutta eli FESTBIER:iä. Musiikista ja juhlatunnelmasta vastaa Olli Lepänrinne, joka esiintyy klo 20 -Continue reading "Holvin Oktoberfest"

Vapaa pääsy

Siemailijoiden kerho: Ginit ja cocktailit

Askaisten Holvi Askaistentie 751, Masku, Suomi

Holvin siemailijoiden kerhossa vuorossa cocktailien historia ja niiden raaka-aineet. Erityisesti tällä kertaa keskitytään yhteen cocktailien ikonisimmista raaka-aineista eli giniin monipuolisena juomien valmistusaineena. Tule mukaan makumatkalle ginin ja cocktailien maailmaan juoma-asiantuntija Harri Törmäsen ja Holvin baarimestari Rami Käkösen toimiessa matkaoppaina. Matkan aikana tutustutaan sekä ginin että cocktailien historiaan ja ilta kulminoituu (toivottavasti) leikkimieliseen kisaan baarijuomien suomenmestarin,Continue reading "Siemailijoiden kerho: Ginit ja cocktailit"

€38

Holvin kasaribileet

Askaisten Holvi Askaistentie 751, Masku, Suomi

Tätä on toivottu ja pyydetty, joten nyt Holvilla tankataan aikakone ja palataan kasarille! Matkusta kanssamme aikaan, jolloin kaikki oli suurta; kampaukset, olkatoppaukset ja tietysti musiikki. Tule mukaan Holvin aikamatkalle. Kaikkein törkeimmät olkatoppaukset palkitaan. Musiikista vastaa Holvin oma DJ Newbie. Ei pääsymaksua!

Vapaa pääsy

Siemailijoiden kerho: Rommit ja tequilat

Askaisten Holvi Askaistentie 751, Masku, Suomi

Talven lähestyessä Siemailijoiden kerho ottaa suunnan kauemmas etelään ja lähtee etsimään auringon lämpöä Karibian ja Meksikon maisemista. Tällä matkalla tutustutaan rommin ja tequilan makumaailmaan ja huomataan, että näissä uuden maailman juomissa riittää tutkittavaa ja jopa yllätyksiä parinkin löytöretken verran. Oppaana toimii Holvin oma baarimestari Rami.

38€