Askaisten Holvin palvelut

Askaisten Holvin kätköistä löydät palvelut kaikkiin päivittäisiin tarpeisiin. Haluamme tehdä oman osamme Askaisten kylän säilyttämiseksi elinvoimaisena ja siksi olemme koonneet aarrekammiollisen palveluita helpottamaan niin paikallisten asukkaiden kuin Askaisissa vierailevien elämää.

Suosimme kotimaisia ja lähellä tuotettuja tuotteita paitsi myymälässä myös omissa tarjoiluissamme.

Maalais- ja lahjapuoti

Maalais- ja lahjapuoti on pullollaan ihania aarteita ja yllätyslöytöjä. Puodista löydät muun muassa lahjatuotteet, luonnonkosmetiikkatuotteita, muistamiset, kotiinviemiset ja lähialueilla tuotetut herkut. Lisäksi tuomme valikoimaan aina sesonkien mukaan erikoistuotteita, kuten esimerkiksi onnellisten ankkojen munia.

Tule ja ylläty!

Kauppa

Maalaispuotimme yhteydessä toimii pieni kauppa, josta löydät päivittäiset elintarvikkeet ja muut kotona tai mökillä tarvittavat tuotteet. Jätä siis huoletta kauppareissu väliin ja poimi päivittäisostokset mukaan Askaisten Holvilta!

Kahvila

Kahvilastamme saat aina parasta mahdollista kahvia, sillä kahvipannumme täytetään paikallisen pienpaahtimon Askaisten Prännärin kahvilla. Teen ystäville taas tarjoillaan laadukasta haudutettua teetä, joka valmistetaan Teeleidin erityisesti Askaisten Holville suunnitellusta Marsalkan mustasta teestä. Kahvin tai teen kaveriksi voit haukata omin käsin leivottua herkullista leivonnaista ja pientä suolaista purtavaa.

Apteekki

Apteekkimme palvelee ja auttaa pienissä haavereissa ja kivuissa. Toimimme Maskun apteekin palvelupisteenä ja valikoimastamme löydät ilman reseptiä myytäviä käsikauppalääkkeitä.

Sähköauton latauspiste

Holvilta löytyy 11 kW:n latausasema (Type 2), jonka käyttö on asiakkaillemme maksutonta. Akun latautuessa voit ladata myös omia akkujasi kahvilan tuotteita maistellen ja vaikka lehteä lueskellen.

Clean pesulapalvelut

Voit tuoda meille pyykit pestäväksi ja me toimitamme ne yhteistyökumppanillemme Clean Pesulapalveluille Raisioon. Kysy palvelusta lisää meiltä tai käy kurkkaamassa Clean Pesulapalveluiden omat sivut.

Postipalvelut

Postilähetyksiesi noutopisteeksi voit valita Askaisten Holvin ja noutaa pakettisi vaikkapa kaupassa käynnin yhteydessä. Holvin noutopisteeseen voit tilata myös ne paketit, jotka eivät automaattiin mahdu, ja jättää ennakkoon maksetut postilähetykset.

Pyöräilijöiden palvelut

Askaisten Holvi on pyöräilijän taukopaikka Saariston rengastien varrella. Meiltä löytyy maksuton mahdollisuus ladata sähköpyörän akkua (muistathan tuoda mukana oman laturisi). Lisäksi Holvilta löytyy pyöräilijöiden käyttöön pumppu, paikkaustarvikkeita sekä työkalusarja pieniä korjauksia varten. Pyöräilijöiden vesipullojen täyttö maksutta onnistuu myös luonnollisesti Holvilla.

Olemme ylpeästi pyöräilijäystävällinen Welcome cyclist -yritys!