Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Paint & Wine Holvilla

5.4. | 19:00 - 21:00

35,0€

Amerikasta suosioon ponnahtanut tapahtumakonsepti, joka on valloittanut maailman merkittävimpiä taide-elämän keskuksia yksi toisensa jälkeen. Mikään maailman valloitus eri kuitenkaan ole täydellinen ennen kuin valloitusten listaan kuuluu maailman kiistaton taidekeskus, Askainen. Nyt tämä odotus palkitaan, kun kaikkien taiteen muusien ja sohvaperunamuusien suosikki, Paint&Wine rantautuu Askaisten Holville.

Oletko aina toivonut löytäväsi sisäisen taiteilijasi? Vai haluatko muuten vain päästää luovuuden irti rennosti mukavassa porukassa, samalla nautiskellen viiniä tai muuta itsellesi mieluisaa juomaa? Nyt siihen on mahdollisuus Paint&Wine-illassa. Kurssilla jokainen saa maalata akryylimaaleilla 30x40cm kokoisen pohjan.

Kurssin hinta 35€ henkilöltä ja hintaan sisältyy kaikki tarvittavat materiaalit, ohjaus tekniikkaan, sekä lasillinen viiniä inspiraation innoittajaksi.
Aiempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvita sillä ohjaaja on koko ajan apunasi. Ohjaajana toimii Luovain ohjauspalveluiden yrittäjä Kerttu Eriksson, jolla on yli 15 vuoden kokemus taide- ja kädentaito-ohjausten pitämisestä.

Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on minimissään 8. Hanki siis lippusi VIIMEISTÄÄN 29.3. mennessä, jolloin ilmoittautuminen päättyy.

Details

Date:
5.4.
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
35,0€
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.ticted.com/fi/events/5827

Organizer

Askaisten Holvi
Phone
040 615 5212‬
View Organizer Website

Venue

Askaisten Holvi
Askaistentie 751
Masku, Suomi
+ Google Map
Phone
040 615 5212‬
View Venue Website